Frilans inom digital marknadsföring

Hinner du inte med din marknadsföring så som du skulle önska? Hyr in mig som extern marknadshjälp för ett måldrivet marknadsarbete. Jag hjälper dig med digital marknadsföring, nya säljleads och relationsskapande aktiviteter.

Hinner du inte med din digitala marknadsföring så som du skulle önska?

Vill du att din hemsida ska prestera bättre? Eller kommer ditt nyhetsbrev ut allt mer sällan?

Att lägga några timmar på digital marknadsföring i månaden kan göra stor skillnad för att skapa fler säljleads. Jag hjälper företag inom B2B med relevant och effektiv kommunikation. Jag har jobbat med webb och kommunikation i mer än 20 år och kan hjälpa dig få rätt effekt på dina marknadsinsatser.

Jag hjälper dig med:

  • Hemsida
  • Nyhetsbrev
  • SEO - Sökordsoptimering
  • SEM - Betald annonsering
  • Sociala medier
  • Marknadsarbete t ex kundevent, mässor mm

Extern marknadshjälp för små företag

Är du småföretagare och saknar marknadsföringskompetensen i företaget då kan jag fungera som en extern marknadsresurs som hjälper dig att utveckla dina digitala kanaler och sociala medier. På så vis får du ett bollplank och kontinuitet i din marknadsföring.

Prova-På-Pris

Välja en samarbetspartner inom marknadsföring kan vara osäkert och man vet inte hur det kommer att fungera. Därför har jag prova-på-paket som kan vara bra att börja med.

FÖRSIKTIG

Pris: 1.980:- | 4 timmar per månad. Ord.pris 3.400:-
495:-/tim. Ord.pris 850:-/tim. Period: 3 månader

Optimering av hemsida, Strategi digital marknadsföring, Innehåll sociala medier, Annonsering Linkedin och Facebook, Annonsering Google Ads, Sökoptimering, Uppföljning med skriftlig rapportering.

MODIG

Pris: 3.200:- | 8 timmar per månad. Ord.pris 5.400:-
400:-/tim. Ord.pris 675:-/tim. Period: 3 månader

Optimering av hemsida, Strategi digital marknadsföring, Innehåll sociala medier, Annonsering Linkedin och Facebook, Annonsering Google Ads, Sökoptimering, Uppföljning med skriftlig rapportering.

Vill du veta mer?

Ring mig på 076-6321115 eller kontakta mig här.

Tack! Din förfrågan har blivit mottagen.
Oj! Något gick visst fel. Prova gärna igen.

"Thomas är mycket kunnig, engagerad och professionell. Han är drivande och mån om att leverera det där lilla extra. Han har ett bra helhetsperspektiv på varumärke och sälj, är kreativ och vill förstå vår affär.” - Lars Lundgren, VD | Zenita Security

” Vi har ett gott samarbete med Thomas, han hjälper oss med grafisk kreativitet, marknadsföring och paketering av vårt varumärke. Vi kan varmt rekommendera honom.” - Ivan Lapitski, VD | MIVO Technology