Digital marknadsföring, fler säljleads och varumärkesutveckling

Är du VD eller försäljningschef och önskar du hade mer tid till effektiv marknadsföring? Då har du kommit rätt. Jag hjälper dig med måldriven kommunikation, ett marknadsarbete som ger dig fler säljleads och bygger kundlojalitet.

Det här kan jag hjälpa dig med...

Marknadsansvarig-Frilans

Marknadshjälp

Anlita mig som extern marknadsavdelning och få hjälp med ditt marknadsarbete. Prova på ett samarbete med något av mina prova-på-priser.

Marknadsstrategi och marknadsplan

Strategier

Sociala medier eller annonsering? Mässor eller nätverkande? Vilket sätt ger ditt företag flest kunder? Jag hjälper dig ta fram en strategi som fungerar.

Utveckling av hemsida

Hemsida

Förbättra företagets befintliga hemsida eller utveckling av ny. Design, innehåll och struktur. Jag ser till så att er hemsida upplevs och presterar bättre.

Marknadsansvarig-Frilans

Affärsutveckling

Utveckla din digitala affär och sälj mer. Jag hjälper dig med upphandling, projektledning och implementation av e-handelsplattform.

Innehållsmarknadsföring - Inbound Marketing

Content Marketing

Vilket innehåll attraherar din målgrupp? Som all annan marknadsföring krävs det att man förstår målgruppen och sätter upp tydliga mål för vad man vill uppnå med sitt innehåll. Jag hjälper dig att skapa ett attraktivt innehåll.

Sökordsoptimering-SEO

Sökoptimering

Att få mycket trafik till sin hemsida är i sig inget svårt. Det svåra är att få rätt trafik, från personer som potentiellt kan bli dina kunder. Jag ser till så att din hemsida är sökordsoptimerad.

Sökordsoptimering-SEO

Sökannonsering

Sökordsoptimering är viktigt för att komma högt i det organiska flödet, men kan vara tidskrävande. Ett annat sätt för att komma högt på sök är att jobba med sökannonsering. Jag hjälper dig att komma igång.

E-postmarknadsföring

Digitala nyhetsbrev

Med hjälp av digitala nyhetsbrev stärker du kundernas lojalitet, får kunder att besöka din webbplats och öka din merförsäljning. Jag ser till så att du får kontinuitet och ett attraktivt innehåll.

Marknadsföring i sociala medier

Sociala medier

Det är ett av de billigaste sätten att marknadsföra sina tjänster och produkter. Ändå är det bara drygt var fjärde småföretagare som använder sociala medier i sin marknadsföring.

Marknadsföring i sociala medier

Google analytics

Med Google Analytics får du underlag för förändringar, för att kunna formulera bättre annonser, göra rätt marknadsföring och skapa en webbplats som leder till fler konverteringar.

Kundenkäter

Digitala enkäter

För att få en rättvis bild av vad kunderna egentligen tycker, är ett anonymt frågeformulär en bra aktivitet att genomföra digitalt.

Grafisk design

Grafisk design

Behöver ni ta fram en produkt- eller företagspresentation? Utveckla er logotyp och grafiska identitet? Jag hjälper er i hela kedjan.

Grafisk design

Foto och video

Verksamhetsnära bilder och video skapar förtroende och tydliggör ert varumärke. Med en företagsvideo berättar ni er historia på ett slagkraftigt sätt.