Erfaren och mångsidig marknadskonsult

Jag är en generalist inom marknadsföring med flera års erfarenhet av teknikföretag, där det är viktigt att kunna förmedla information på ett tydligt sätt, vara lyhörd och förstå att målgruppen har olika kunskapsnivåer.

Med en bred bakgrund inom kommunikation och grafisk design kan jag utforma budskap för att möta olika syften och målgrupper. Jag arbetar brett i både digitala kanaler och i print.

Min bakgrund

Jag är utbildad inom kommunikation och grafisk design och har flera år bakom mig som konsult inom webb, IT och reklambranschen, men också som anställd på olika marknadsavdelningar som marknadsansvarig.

Vad jag gör

Jag hjälper företag att strukturera upp sitt marknadsarbete och skapa innehåll för hela kundresan. Det kan vara allt från en video, artiklar, guider och nyhetsbrev. Det viktiga är att veta vad som behövs för just er och era kunder. Det kan jag hjälpa till med.

Vilka jobbar jag med?

Jag jobbar främst inom B2B, oftast med mindre teknikföretag och startups. Men allra helst jobbar jag med modiga företag som vågar se bortom gängse regler och sticka ut. Ju mer man vågar desto mer PANG för pengarna.

Vad vill du få hjälp med?

Behöver ni en digital strategi, utveckla en slagkraftig kommunikation, få bättre spridning i sociala medier eller få kontinuerlig hjälp med ert marknadsarbete? Då får ni gärna höra av er.

Ha en fortsatt bra dag!

thomas@alvestav.se

0766/32 11 15