Jan 22, 2020

Appen som räddar liv vid Stroke

För några år sedan fick jag möjlighet att med liten budget utveckla en app för Stroke-Riksförbundet. Nu visar det sig att den räddat liv.

Om någon drabbas av stroke är varje sekund viktig. Här är appen som hjälper dig att agera på rätt sätt.

Närmare 30 000 personer drabbas varje år av stroke och det är viktigt att den som får ett strokeanfall snabbt kommer till sjukhus. Det här gör möjligheterna till ett gott liv större och kan till och med rädda liv.

Grundtanken sammanfattas i ordet AKUT. Man kan se om någon drabbas av stroke genom att hålla koll på Ansiktet (förmågan att le), Kroppsdelar (förmågan att sträcka båda armarna rakt fram), Uttal (talförmågan), Tid (det är viktigt att agera snabbt).

Källa: PC för alla

Oct 13, 2020
Annonsera på Linkedin och nå nya kunder

LinkedIn har passerat 645 miljoner användare och är en kraftfull plattform där du kan nå din målgrupp, antingen via annonsering eller organisk räckvidd.

Oct 6, 2020
B2B företag har mycket att tjäna på E-handel

E-handel mellan företag är på gång, men utvecklingen går långsamt. Trots att antalet b2b-företag som säljer över nätet ökar, är det fortfarande bara ett av fyra som erbjuder tjänsten.

Oct 1, 2020
5 enkla tips för att öka din synlighet på webben

SEO, annonsering, sociala medier, e-post och fler idéer för att få besökare till din webbplats. En bra webbplats som är sökbar är kanske det viktigaste för ett litet företag ska växa.