Mar 4, 2020

Fortsatt samarbete med Zenita Security

Efter att haft förmånen att få arbeta med Zenita Security under ett par års tid fortsätter nu samarbetet även under 2020. Företaget har högt uppsatta mål för de närmsta åren och nu växlar vi upp marknadsföringen, för att stärka varumärket och öka försäljningen. Jag hjälper Zenita Security med att vässa presentationer, utveckla närvaron i digitala kanaler och skapa attraktivt innehåll för marknadsföring.

Zenita Security är experter inom olika säkerhetslösningar för stora och små företag, samt offentlig sektor. De har ett brett utbud med tjänster och produkter inom larm, kamerabevakning och passersystem.

Oct 13, 2020
Annonsera på Linkedin och nå nya kunder

LinkedIn har passerat 645 miljoner användare och är en kraftfull plattform där du kan nå din målgrupp, antingen via annonsering eller organisk räckvidd.

Oct 6, 2020
B2B företag har mycket att tjäna på E-handel

E-handel mellan företag är på gång, men utvecklingen går långsamt. Trots att antalet b2b-företag som säljer över nätet ökar, är det fortfarande bara ett av fyra som erbjuder tjänsten.

Oct 1, 2020
5 enkla tips för att öka din synlighet på webben

SEO, annonsering, sociala medier, e-post och fler idéer för att få besökare till din webbplats. En bra webbplats som är sökbar är kanske det viktigaste för ett litet företag ska växa.