Thomas Alvestav Marknadskonsult

Behöver ditt företag hjälp med marknadsföring?

Som marknadskonsult hjälper jag företag att paketera och strukturera sin marknadsföring, producera och skapa innehåll som ger resultat. Har du ett mindre företag är det lättare och kostnadseffektivare att jobba med en frilans än en byrå, och behövs specialkompetens har jag ett stort nätverk att ta in vid behov.

Vem är jag?

Jag hjälper små företag med marknadskommunikation, digital marknadsföring och hemsida. Oftast brukar en ny kundrelation börja med en genomgång av befintligt material och analys. I nästa steg tar jag fram förslag, idéer och designskisser på förbättringar som vi sedan diskuterar och utvecklar vidare tillsammans.

Min bakgrund

Min bakgrund är bred med många år som konsult på både byrå och inom IT-svängen (började 1997 inom webb). Men jag har också flera år som anställd inom marknad på olika företag, som har inneburit både strategiskt och operativt arbete. Uppgifterna har varit varierande med allt från idéarbete, planering och produktion av kampanjer, säljstöd och webbplats, till att planera mässor och kundevents.

Vad jag gör

Jag hjälper företag att öka sin försäljning, få struktur i sina marknadsföringsinsatser, paketerar erbjudanden, tar fram säljande kommunikation och kommer med kreativitet som ger nya infallsvinklar. Det viktiga är att veta vad som behövs för just er och era kunder. Det kan jag hjälpa till med.

Förutom att veta vilken typ av innehåll era kunder behöver och söker efter hjälper jag er också att få spridning i sociala medier och sök. Jag har jobbat med annonsering på såväl Google, Facebook och Linkedin. Det här gör jag:

  • Digital Marknadsföring
  • Webbplatser
  • Sociala medier
  • Copy och texter
  • Film
  • Sökannonsering
  • Grafisk Design

Vilka jobbar jag med?

Jag jobbar främst inom B2B och med företag som inte är rädda för att utmana sig själva och gärna tänker utanför boxen för att sticka ut. Ju mer man vågar desto bättre resultat kan man få.

Hör gärna av dig

Behöver ni se över er marknadsföring för att få mesta möjliga PANG för pengarna, en digital strategi, hjälp med att väcka liv i er hemsida, sociala medier, utveckla er företagsprofil eller bara ha den där marknadskontakten som hjälper till när kampanjen ska fram? Ring mig på 0766-32 11 15.

Connecta med mig på Linkedin.